moderngalaktica

Technika, művészet, film, zene, kultúrcikk, életvitel, kultúra, fényűzés, nyomvonalak - íme a Moderngalaktica

Friss topikok

Utolsó kommentek

Az első írás

2008.07.21. 21:46 | AndrewL | Szólj hozzá!

Hát üdvözlök mindenkit, ez az első ilyen jellegű próbálkozás, és igazából

érthetően, világosan, tömören kimondom, miről fog szólni ez a rizsa; filmeket és albumokat fogok kritizálni. Jókat, rosszakat, újakat, régieket, de igazából mindegy, akit rohadtul már most nem érdekel, el is mehet innét. Aki viszont hirtelen felkapta a fejét, és úgy néz most, mint aki élőben látja Angelina Jolie-t meztelenül, örülhet, mert Angelina Jolie filmeket egyáltalán nem fogok bemutatni, sőt Brad Pitt filmeket sem. Miért? Mert szélsőséges véleményeket kovácsol róluk a közönség, tehát megéri újra meg újra bemutatni őket?

Azt hiszem, egy olyan film van a világon, amit egyszerűen újra és újra végig kell nézni,

mert hihetetlenül fenomenális: Homályzóna (1983).

Beszarás. Nem is mutatom be, mert bűn lenne bármi rossz nyelvezetű karcolást ejteni e mű lelkén. Igazából nem ajánlom senkinek, hogy megnézze, mert csodával határos módon manipulálja az ember véleményét önmagáról, holott mindenki legelőször a borító láttán azt hiszi, mestermű. Nagyszerű. Manipulál. 

A bejegyzés trackback címe:

https://moderngalaktica.blog.hu/api/trackback/id/tr12578941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása